заведения, ресторанти

Заведения.com София

VIP заведения
Ресторант

Механа Караджата
Механа Караджата , бул. Никола Мушанов и Житница
работно време: 12.00 - 02.00
Индийски ресторант Шафран
Индийски ресторант Шафран , ул.Франсоа Митеран до бл. 42Б; зад Фантастиko
работно време: Пон. 17- 23; Вт - Нед: 12-23
Нощен клуб
MACAO CLUB SOFIA
MACAO CLUB SOFIA , 6-ти септември и Иван Вазов
работно време: 20:00-04:00
Club CABARET
Club CABARET , ул. Христо Белчев 12
работно време: 20:00 - 04:00
БАР
Club CABARET
Club CABARET , ул. Христо Белчев 12
работно време: 20:00 - 04:00
БарБароса Клуб
БарБароса Клуб , Цар Самиул 50 - в безистена
работно време: 19:00 - 24:00

Заведения.com Пловдив

VIP заведения
Ресторант

Сингър
Сингър , бул. Цaр Симеон до бл.104
работно време: 08:00-03:00
Ресторант Никол с ЖИВА МУЗИКА
Ресторант Никол с ЖИВА МУЗИКА , бул.България 144
работно време: 8.00-01.00
Нощен клуб
Club Pasha
Club Pasha , ул. Кап. Райчо 52
работно време: 23:00 - 06:00
ПОЛИНЕРО плейс
ПОЛИНЕРО плейс , ул. Врацата 5
работно време: 19:30 - 05:30
БАР
ESTRELLA Bar&Dinner
ESTRELLA Bar&Dinner , бул. България 136
работно време: 00 - 24
Бар СААС
Бар СААС , Стамат Икономов 13б
работно време: 07:00 - 23:00

Заведения.com Варна

VIP заведения
Ресторант

Ресторант МЕМО
Ресторант МЕМО , Търг. център Вива - Мама и Аз
работно време: 08-23
Ресторант Драгоман
Ресторант Драгоман , ул. Драгоман 43
работно време: 10.00 - 23.00
БИРАРИЯ
Ресторант Драгоман
Ресторант Драгоман , ул. Драгоман 43
работно време: 10.00 - 23.00
ИЗВОРА Кранево
ИЗВОРА Кранево , ул. Черноморска 35
работно време: 9 -24
БАР
Пиано-бар Старс
Пиано-бар Старс , ул. Сливница 33
работно време: 13.00-05.00
Караоке Sing it
Караоке Sing it , Варна бул. Васил Левски 33
работно време: 22:00 - 04:00
За да влезете в системата изберете град